Company Data

Company name (data provider) KASEIFICIO CESARINA DOO - GOSTIVAR
Company GLN (GLN of the provider of information) 5319990678003

Contact Person Gezime Fejzi, Nagib Fejzi

Contact Phone 042/366-363; 072/710-901; 071 790 091

Email gzimefejzi@gmail.com; nagibfejzi@hotmial.com

Web http://www.clubeconomy.com.mk/detali.aspx?id=7264

   
Description

Основана 2001 година, со работа започна од 2003 година. Производниот асортиман на КАСЕИФИЦИО ЦЕСАРИНА – ФЕЈЗИ го сочинуваат светски познатите италијански видови сирења, како што се: mozzarella од кравјо пастеризирано млеко, mozzarella silano - за пици, caprino - тврдо козјо сирење, pecorino - тврдо сирење со буковец, pepenero - сирење со црн бибер, prezzemolo - сирење со магдонос и olive - тврдо сирење со маслинки. Во производната програма се влучени и специјални видови сирења, како што се: тврдо сирење со чоколадо, специјално сирење со вкус на кафе, pecorino affumicato - тврдо чадено овчо сирење, други чадени видови на кашкавал и други видови на бели сирења. Главна дејност е производство на МОЦАРЕЛА, по италијанска рецептура без додатоци и конзерванси.

Implemented standards: HACCP.

Powered By Subgurim(http://googlemaps.subgurim.net).Google Maps ASP.NET